Rețetă rapidă pentru Dovlecei pane – Mult mai gustoși și mult mai suculenți decât orice carne

Ingrediente:

  • 500 g dovlecei
  • 2 ouă
  • 2 linguri ulei
  • 100 ml lapte
  • 100 g pesmet
  • 3 linguri făină
  • 20 g unt
  • sare, piper

Mod de preparare:

1. Pentru început, spălăm dovleceii și îi tăiem felii, pe verticală, de 1 cm grosime. Îi condimentăm, apoi îi dăm prin făină…

2. Batem ouăle cu sare. Adăugăm laptele și amestecăm. Dăm bucățile de dovlecel prin amestecul de ou, apoi prin pesmet…

3. Așezăm bucățile de dovlecei pe un platou și le punem la frigider pentru 10 minute.

4. Prăjim feliile de dovlecei într-o tigaie încinsă cu puțin ulei și unt. Pe ambele părți, până se rumenesc frumos…

Savurați cu poftă! Poftă bună!