Ingrediente:

  • 1 kg file de pui
  • 1 ardei roșu
  • 2 linguri făină
  • piper negru
  • 200 ml smântână
  • 3 linguri boia
  • 3 roșii
  • 2 linguri unt
  • 2 cepe
  • sare

Mod de preparare:

1. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem ceapa cubulețe, pe urmă o prăjim într-o tigaie încinsă cu ulei.

2. Adăugăm pudra de boia, carnea tăiată bucățele, sarea și piperul. Gătim, la foc mic, 5-7 minute.

3. Adăugăm roșiile tăiate cubulețe, ardeiul, bulionul, făina, smântâna, amestecăm bine și gătim pentru încă 40-50 minute, la foc minim.

Papricașul poate fi servit cu orez fiert, merge de minune! Dacă doriți, îl puteți orna cu felii subțiri de ardei roșu…

Să aveți poftă! Poftă bună!

Dacă v-a plăcut această rețetă, distribuiți-o și prietenilor!